Digitalt Tryck är företaget som fixar trycksakerna åt dig

När pris, kvalitet och leveranstiden är viktiga ska du kontakta Digitalt Tryck i Borås. Bolaget är ett av Västsveriges främsta tryckerier. Företaget drivs av eldsjälar som älskar att leverera tryckta produkter till företag och privatpersoner.

Tryckeriet är placerat i Sveriges e-handelsstad Borås. Borås har en lång historik av distanshandel. Sedan ett par år tillbaks är Borås en av de främsta städerna inom e-handel. Anledningen är en stor satsning på digitala utbildningar och stadens stöttning av e-handelsbolag.

Flera av kunderna är multinationella bolag, men man välkomnar alla som vill ha hjälp, oavsett om det gäller visitkort eller stora katalogbeställningar. Digital Tryck har fått mycket beröm för sin snabba leverans och bra priser.

Vad kan du som kund få hjälp med av Digitalt Tryck?
-Digitalt tryck, vilket är själva hjärtat i verksamheten. Man har en digitalprinter som trycker fram broschyrer, visitkort och produktblad. Du kan få tryck i matt, bestruket eller blankt papper.
-Offsettryck.
-Storformatstryck som Roll up, affischer och posters.
-Utskrifter i klarlack. Klarlack är en häftig metod för att intensifiera känslan och få trycksaker att sticka ut ur mängden. Ett exempel är visitkort med klarlack
-Mässmaterial såsom produktblad, broschyrer, rollups och trycksaker.
När du planerar att trycka upp en folder eller broschyr kan jag varmt rekommendera dig att kontakta Digitalt Tryckeri i Borås. Om du har ett färdigt material du vill trycka upp är det bra. Skulle du sakna ett original så kan Digitalt Tryck hjälpa dig ta fram original, de är proffs med lång erfarenhet inom grafisk design.

Känner du dig lite osäker på vilket material och färg du ska ha så kan personalen på Digitalt Tryck hjälpa dig med prover innan du trycker upp en stor serie. Det finns en stor variation av färger, material och extratjänster för att skapa snygga tryck.