Vi köper och säljer

Vi är ett bolag som heter Relevator och vi köper och säljer begagnad lagerautomation. Man kan tycka att detta låter komplext men för många verksamheter är vi möjligheten till utveckling, oavsett om det handlar om att bli av med utrustning eller om man i annat fall behöver köpa till. Begagnad lagerautomation hos Relevator är enkelt och smidigt och framför allt så kan du känna dig trygg när du gör affär.

Men hur funkar det?

Det hela går ut på att man ska kunna spara pengar med ett smartare köp. Alla transportband och rullbanor som säljs har kontrollerats noggrant och det är fantastiska produkter som finns till salu. Att enkelt kunna få möjligheten att flytta gods från punkt A till B blir med Relevator med andra ord enklare en någonsin och troligtvis väldigt mycket billigare än om du hade köpt utrustning som är helt ny. Det är också fantastiskt att utrustning kan levereras otroligt snabbt, om ni skulle drabbas av att er aktuella utrustning går sönder. Dessutom får du då också alltid hjälp med installation så att allting blir rätt och riktigt.

Vill du däremot sälja av så går det lika bra och då kommer Relevator istället komma ut och titta på din utrustning för att se vad dem kan ge för den. Då säljer dem i sin tur vidare utrustningen till någon som är i behov och ni kan helt enkelt få mer plats eller kanske utveckla verksamheten genom att skaffa större lagerautomationer. Så oberoende vilken framtid din verksamhet står inför så handlar Relevators uppdrag om att se till att hjälpa er att komma dit genom smarta lösningar som dels är i fint begagnat skick men framför allt till riktigt bra priser. Besök direkt relevator.se och läs mer om hur er framtid kan säkras framgångsrik!