Extraljus till bilen

Mobilitet är ett brett ämne, i detta fall handlar det om att förflytta sig med bil. Igår kom första snön och med det kunde jag inte ta mig till jobbet med bil för jag har ännu inte bytt till vinterdäck. Jag tycker generellt sett att det är lite fegt med vinterdäck, men länsman blir ju putt om man inte har det så här års och bötfäller en gladeligen. Mörkt som sjutton börjar det bli om kvällarna också så jag har letat runt på lite olika sajter efter riktigt bra belysning, det som efter mycket sökande verkar vara bäst är extraljus hos Humanhabit.se. Riktigt prisvärt och en mycket kunnig leverantör, jag ringde dem med lite frågor och dom var riktigt kunniga och kom med bra tips om allt från val lampa till montering.

För övrigt börjar jag tröttna på mitt jobb och vill utveckla mig i karriären, därför har jag börjat spana på lite olika ledarskapsutbildningar. Det som jag fastnat lite för är en UGL utbildning som jag tror kommer passa mig bra. Jag ska försöka spara ihop pengar till det och gå den och sedan se om jag kan ha bättre tur när jag söker nya jobb.