Taklampor i retrostil lyfte butiken

Jag hjälpte nyligen en butik med lite gott och blandat. Som butiksägare vill man ju fokusera på att sälja sina varor, prata med kunder, köpa in rätt saker och ordna med butiken, marknadsföring, personal och så vidare. Sånt som inredning, renovering, städning, kassasystem, bokföring, säkerhet med mera kan man med fördel lägga ut på andra helt eller delvis.

Vi köpte in tre surfplattor, som personalen kan använda för att kolla lagerstatus, inventera och ta fram information på. Då slipper de springa till kassan, lagret eller kontoret i tid och otid. Det finns mycket funktioner för butiker och företag man kan ha i en platta i dag och vi kommer bygga på med mer saker. De kommer också få användning för dem på mässor, marknader och inköpsmöten exempelvis. Som system köpte jag ICG kassasystem för butiker.

Vi bytte ut alla halogenlampor till LED, totalt 48 stycken. Nu slipper man byta lika ofta och de drar mindre ström. Jag såg till att de inte köpte billigaste möjliga utan lampor med varmare ljus och som inte flimrar eller låter. Man vill ju att kunderna ska trivas.

Vi köpte också in tre snygga golvlampor i retrostil som verkligen utstrålar charm och är bra solitärer i inredningen. De avviker från alla minimalistiska taklampor, taklamporna hittade jag på en nätbutik som heter Stayhome till riktigt bra pris, kolla här: http://www.stayhome.se/belysning/taklampor.html

Sen rensade vi upp bland alla skyltar, miniaffischer och liknande så butiken inte såg lika plottrig ut.