Behöver AA-batterier till nya TV:n

Har i dagarna fått hem min nya smarta TV, en 65 tum Ultra-HD 4K TV från Samsung. Jag passade på att köpa den under påskrean, tänkte att jag förtjänade att skämma bort mig själv lite, och då är en rea med bra grejer det bästa sättet.

Problemet med den nya TV:n är att den kom med en fjärrkontroll, men inte några AA-batterier. Detta är väldigt frustrerande och exemplifierar verkligen hur fragilt tekniken fortfarande är. Hade verkligen sett fram emot att få testa min nya TV, har till och med köpt ett kanalpaket, så att jag kan se på mina favoritprogram i hög definition.

Det kanalpaketet jag har valt är ett som kommer med 32 kanaler, varav 8 kanaler är helt valfria. Då jag gillar natur och historia så är många av de kanalerna jag har valt just natur och historieinriktade. Har också valt kanaler med enbart TV-serier, på så sätt har jag alltid något att kolla på när jag sitter framför TV:n.

Nu ska jag se ifall det finns en app som förvandlar telefonen min till en fjärrkontroll till TV:n. Om det finns kan jag börja kolla på några bra natur och historieprogram eller serier redan idag. Önska mig lycka till med sökandet.